torsdag, december 21, 2006

Dragit till Smålands djupa skogar

Nu är det några dagar sedan jag uppdaterade min blogg; det beror på att jag åkte till Småland i måndags. Satt på bussen i över fem timmar men det flöt på bra. Vädret här är lika trist som i Stockholm, alltså inte någon snö så långt ögat kan nu. Förra året var det annorlunda, då kunde man till och med gå ut på jölen som finns bakom svärmors hus. Förhoppningsvis kommer det lite snö innan vi åker hem fast snö till jul, det kan vi glömma.

Imorgon åker vi till Ullared och storhandlar. Efter det brukar man vara helt slut i kroppen för området är gigantiskt. Dessutom är det svårt att få ut Madde ur alla affärer för hon springar bara iväg med sina tre kundvagnar när man frågar om det inte är dags att åka hem.

Vi fick även celebert besök idag av Anders i egen hög person. SigBritt hade fixat supergod mat vilken vi svalde med god aptit. Anders skulle sedan träffa Maddes bror Mogge - vem vet vad de har för affärer ihop!

1 kommentar:

G.E-Online sa...

Vi har det super här i Småland fast både jag och Madde shoppade lite för hårt. ;) Det är kul att läsa din blogg förresten.......fler kommentarer kommer. kram