fredag, mars 10, 2006

Första dagen i Gagnef sedan Stuga i Rättvik

Vi kom fram sent till Gagnef igår. Alla var vi trötta och ville inget annat än sova. Hua, vilken kyla, länge sedan man upplevde något liknande. Patrik och Lena sov när vi klev innanför dörren. De hade bäddat sängarna så det var bara att lägga sig, gissa om det var skönt.

Både jag och Madde känner oss krassliga, men Melvin mår förträffligt, som vanligt. Det är en otrolig liten kille, alltid glad och go. Han är en skänk från ovan - tack Gud! Du finns nog ändå. Blir ofta ledsen när jag tänker på att mamma aldrig kommer få se och träffa Melvin. Jag vet att hon skulle smälta som is i öknen om hon såg honom. Hoppas du har det bra där du är mamma.

Vid lunchtid åkte vi in till Borlänge och träffade pappa i kupolen. Vilket sammanträffande att vi var i Borlänge samtidigt. Han var på besök hos min syrra. Vi käkade god mat och han fick tillfälle att rå om Melvin några timmar. Det var kul att träffa honom igen, det blir inte så ofta nu för tiden. Förhoppningsvis får han sitt hus sålt snart och flyttar till Gävle, då får vi lite närmare till varandra.

Ikväll åker vi till Rättvik och gör oss hemmastadda i stugan som vi ska bo i tillsammans med Magne, Paula och deras son Jonas, samt Anders och Tove. Öl och vin skall in på kylning. Det ska bli hur kul som helst att träffa våra kära vänner igen.

Inga kommentarer: