torsdag, november 15, 2007

Galen man eller omedveten om sin sjukdom

För det första: hur fan kan en tjej på 14-15 år vilja ha sex med en snubbe på över 30 år!? Är ni inte mer rädda om er tjejer?? En annan sak som jag tänkte på efter att ha läst denna artikel på Aftonbladet.se - visste killen själv om att han hade HIV!? Var han medveten om sin sjukdom, då ska de jäveln aldrig mer få se dagens ljus! Pang - borta!

7 kommentarer:

Rikard sa...

Det mest intressanta är väl att rättsväsendet enviss med att definiera det hela som försök till misshandel. Tyvärr går ju inte mord att använda eftersom ingen har dött, ännu. Men med tanke på att AIDS, än så länge, är en obotlig och dödlig sjukdom skulle väl mordförsök vara mer passande. Nu har jag bara läst begränsat med straffrätt men jag anser nog att rekvisiten är uppfyllda för det brottet. De som han faktiskt smittat kommer ju med största sannolikhet dö i förtid på grund av hans uppsåtliga handlande. Och han hade ju fått ett positivt resultat på hiv-test för ganska länge sen så han visste ju mycket väl om det.

Anonym sa...

Brukar inte kommentera på bloggar men måste verkligen hålla med dig.
Dagens ungdomar har sex i alldeles för tidig ålder. Dessutom att de vågar träffa sina sexpartners på internet är helt sjukt.

Anonym sa...

Tur för tjejerna att HIV inte orsakar AIDS:

http://www.rethinkingaids.com/
http://www.virusmyth.net/aids/
http://www.aliveandwell.org/

Anonym sa...

Klart han visste att han hade HIV. Han har vetat sedan mitten av 90-talet. Dessutom åkte han dit på grund av att den han hyrde sin lägenhet av (andrahandskontrakt) gick in i hans lägenhet och hittade sexbilder på unga flickor och bromsmedicin..

G.E-Online sa...

Jag tycker som Rikard att mordförsök vore mer passande i detta fall. Misshandel är för ringa. Speciellt om fanskapet visste om att han hade HIV. Han kan ju inte ha varit helt omedveten om vad denna sjukdom innebär.

Anonym sa...

Jag tror att det väsentliga inte är att han var 30...Jag är 42 och min tjej 20. Vi lever i ett modernt samhälle där åldersskillnader är inte något man höjer på ögonbrynen åt speciellt ofta längre. Folk håller sig i utmärkt form och nog kan kan man vara bra attraktiv även om man är 42. Det är dock en helt annan diskussion. Vad jag reagerade på var att killen är undernärd, ser ut som en råtta i ansiktet, tydligen körde en riktigt kass bil...klädde sig förmodligen därefter och bjöd tjejerna på hembränd sprit. Det luktade "loser" lång väg om honom. De måste ha sett att han var utfattig, saknade jobb och på något sätt ändå se att han var sjuk och störd. Jag kan förstå att det finns unga tjejer som dras till betydligt äldre män, som ofta ändå kan erbjuda en hel del i väg av världsvana, livserfarenhet, någon form av stabilitet och varför inte i kombination med ändå välbevarad fysik. Dessutom vill de kanske experimentera osv. Det är inget unikt - inget nytt. Det som hände här är för mig en gåta dock..de träffar en äcklig loser, med vidrigt ansikte och motbjudande "apearance"...som helt uppenbart inte har något alls att erbjuda och hoppar i säng med kräket. Jag börjar misstänka att även dessa tjejer bör undergå något slags psykologiskt utvärdering, någonstans står något inte alls rätt till. Det var alltså ingen stekare med fräsig Porsche och tillgång till Spy Bar...eller en charmig MC knutte med stor biceps och coola tatueringar, snygg HD och jobb som dyklärare i Thailand osv. Det var ju en råtta, mänsklig avfall och bottenskrap...Hur fn kan man missa något sådant även när man är 15 ?? Det övergår mitt förstånd.

Anonym sa...

J-t bra kommentar och superdebatt :-)