tisdag, november 13, 2007

Skolklass fast i snön

Detta blir bara värre och värre. En hel skolklass har suttit fast i över sju timmar. Snart får de fan sätta in helikopter eller nåt. Folk måste få komma hem. Och det är Vägverket som ska betala notan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl ändå inte vägverkets fel att folk inte kan fatta att dom måste sätta på vinterdäck när vintern kommer? Dessutom så tycker jag att de "stackars" skolbarnen kan gå hem det är väl max 2 mil?

Anonym sa...

Är du blåst. Gå 2 mil i bäckmörker på en glashal och snömoddig väg.

Tar du ansvaret. Pucko!!

G.E-Online sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
G.E-Online sa...

Jag valde att ta bort mitt svar på en av kommentarerna. Anledningen är att det var svårt att veta vilken kommentar jag syftade på. Du, anonym som tycker att skolbarnen kan gå hem i två mil. Du resonerar så dumt att det inte är klokt. Skulle du gå två mil i detta väder? Skulle inte tro det. Och visst fan är det Vägverkets fel att det inte plogas i tid!

Anonym sa...

Hm, kommer det aldrig någon snö norr om Sundsvall?? För ha ni tänkt på en sak, de skrivs aldrig om jättekaos i trafiken i ex Sundsvall eller Luleå. Men vet ni, de kommer snö här oxå. Skillnaden är bara att vi kommer ihåg från år till år att den kommer och sätter på vinterdäck i tid. Så inte är det vägverkets fel, snarare dom som är ute på vägen i bilar...

G.E-Online sa...

Vinterdäck är självklart en fördel