måndag, november 19, 2007

Nätannonsering - farligt

Nu får folk tänka efter lite när de säljer sina prylar på nätet. Man kan inte möta upp folk hur som helst. Personer man aldrig träffat, det är rent idiotiskt. I detta samhälle vi lever i funkar det inte längre eftersom det finns dårar närmare oss än vi anar.Hoppas de får fast den här jäveln så fanskapet inte kan blåsa fler. Nästa gång kanske det slutar med att någon får en kula i skallen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Göran!
Tyvärr är det deprimerande att läsa din blogg för tillfället - det står inget possitivit. Det negativa ser man i varje tidning. Kan du inte leta upp lite possitivt? Jag vet ju att du har possitiva saker, ett rivjärn till fru, underbar son och fantastiska hundar. Och det inträffar både roliga och häftiga saker här i världen!

G.E-Online sa...

Åh herregud! Jag skriver negativa saker om mördare, förskingrare och lurendrejare samt kritiserar offentliga personer. Detta till skillnad mot många andra som gör personangrepp mot vanligt folk i sina bloggar. Visst händer det en massa positiva saker i mitt liv, men det delar jag bara med mig av till mina närmsta vänner. Min blogg är ett ställe där jag skriver av mig om sådant som stör mig.