tisdag, november 13, 2007

Åh nej, de vann

Det är med sorg i hjärtat jag läser att Danmarks statsminister Fogh Rasmussen kan fortsätta regera. Om dessa typer får fortsätta att styra landet, liksom borgarna styr i Sverige, kommer nationen dras till ruinens brant. Det mest pinsamma är ”vanligt” folk som röstar på borgarna. De går och sträcker på sig samtidigt som de knappt har mat för dagen. Vad tjänar en ”medelsvensson” på att borgarna sitter vid makten? Inte ett skit!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Valet slutade jy bra!

Beowulf sa...

Det är OK att du är ledsen men jag tycker att dina argument är lite underliga. Du kan inte med krav på att bli trodd hävda att danskarna knappt har mat för dagen, ens blivit fattigare. Det går bra för Danmark och därför ger de regeringen förnyat förtroende. Många danskar kanske tycker att DFs kritik av invandringen gått för långt me nå andra siand har de fått smaka på vad en intorlerant muslims fundamentalism kan orskaa och deet skrämmer dem. Mig också.

Beowulf sa...

Vad f-an är agility? En felstavning?

Anonym sa...

Skumt inlägg med tanke på att det har enormt bra för Danmark de senaste åren. Arbetslösheten är rekordlåg och statsskulden raderades nyligen helt.
Att galenpannan Pia har haft inflytande är däremot väldigt beklagligt. Jag hoppas att Danmark fortsättningsvis får slippa både henne och sossarna.

Anonym sa...

"Vad tjänar en ”medelsvensson” på att borgarna sitter vid makten? Inte ett skit!"

En "medelsvensson" som vill ha arbete och inte leva på andra har allt att tjäna på att borgarna sitter vid makten.

Vänstern har förstört tillräckligt, fast för bidragstörstande latskallar som hellre vill leva på andra är väl det för svårt att förstå!

Anonym sa...

Okunskapen talar, ser jag...

Det är ingen slump att Danmarks ekonomiska utveckling sprungit om sosse-Sveriges för länge sedan. Det är heller ingen slump att danskar bor i Malmö och jobbar i Köpenhamn. Den svenska socialdemokratin är det som gjort att Sverige fallit fritt på BNP-listan under de senaste trettio åren.

// Roger P.

Anonym sa...

Har vanliga danskar inte mat för dagen? Vart har du fått det ifrån?

G.E-Online sa...

Beowulf
Har du ingen ordbok?

G.E-Online sa...

Robert
Kan du inte läsa mellan raderna? Tolka inte allt så bokstavligt. Jag drog till med ett extremt exempel, lika extremt som jag tycker det är att vanligt fotfolk röstar på borgarna. Det är som att kasta bort sin röst då borgarna aldrig gör ett skit för folk som tjänar mindre än 500 000/år

Anonym sa...

Göran E-toft: "Det är som att kasta bort sin röst då borgarna aldrig gör ett skit för folk som tjänar mindre än 500 000/år"

Då måste du vara både blind och döv, eller bara ha väldigt stora skygglappar, vilket iofs inte är ovanligt inom tokvänstern.

Ta och titta lite på siffror och statistik så kanske det går upp ett ljus för dig, t.ex kan nämnas att ungdomsarbetslösheten är den lägsta nu sedan de började mäta den, men du vill väl hellre att de skall sitta i diverse åtgärder och gömmas undan på vanligt sossemanér.