onsdag, oktober 31, 2007

Sätt åt våldsamma vakter

Vilket sammanträffande att alla åtta kameror på Café Opera var ur funktion när deras vakt misshandlade mannen i söndags. Kanske borde någon oberoende person undersöka om det finn något inspelat för detta luktar inte bra. Ägarna känner väl vakten och vill skydda honom.

Det mest pinsamma är Operakällarens VD:s uttalande om att de är emot allt vad våld heter. Varför i helvete anställer de då en sådan våldsam vakt som dessutom varit flerfaldig mästare i kampsport. Borde inte de istället anställt någon som kan prata med människor istället för att ta till händer och fötter.

Tyvärr ser det ut som att man får förlita sig på vittnesmål från folk som befann sig i närheten. Dessvärre var nog de för fulla för att vara trovärdiga. OM nu inte de har likvärdiga berättelser.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sista gången jag sätter min fot på Café Opera! Vi gäster står ju tydligen inte högt i grad där, utan här gäller det endast att rädda sitt eget skinn till vilket pris som helst.

Anonym sa...

Själv blev jag misshandlad av en vakt precis utanför Spy Bars kamera vid entren. Detta hände i vintras och då liksom nu var kamerorna avstängda. Dock verkar dom funka för att sälja paparazzi bilder på Zlatan. Märklig funktion. Eller så är Polisen riktigt lat som Bosse Ringström sa...

G.E-Online sa...

Någon oberoende borde ansvara för dessa kameror och inte krogägarna. Varför ska de ha den makten att själva avgöra om filmerna ska lämnas till polis. Det är alldeles för enkelt att komma med det dumma påståendet att de var avstängda. Som det står i en kommentar här; kan man sälja någon bild, då jävlar är kameran igång. Jag har och kommer aldrig aätta min fot på Café Opera. Bara att man anställer en sådan idiot som denna vakt visar att man är oseriösa!

Anonym sa...

Pedofiler får inte arbeta på dagis och skola där de skulle komma i kontakt med sina offer. Men en våldsman får jobb som entrèvakt på en krog där han utan risk för att åka dit kan syssla med sin "hobby" i lugn och ro.

Familjen som tar kraftigt avstånd från allt vad våld heter anställer en känd våldsverkare familjeföretaget och ser till att han inte åker dit..

Nästa helg kanske vi kommer att se familjen Catenacci igen på någon minnesstund djupt upprörd över den våld som förekommer i vårt samhälle..