måndag, mars 17, 2008

Vansinnesdåd mot mamma och hennes två barn

Två små barn, två och fyra år gamla, har mördats. Deras 23-åriga mamma vårdas svårt skadad på Universitetssjukhuset i Örebro. Detta är ett vansinnesdåd i den värsta skolan. Ingen person är gripen när jag skriver detta men jag hoppas den jäveln snart åker fast. Det tragiska här är att om kvinnan överlever, kanske hon hellre önskat att hon också var död. Tänk att förlora sina två små barn.

Vi lever i en allt sjukare värld.

2 kommentarer:

Dawit sa...

Jag... jag gråter, och för första gången i mitt liv känner jag att dödstraff måste införas... hela min civilisatoriska fernissa föll av när jag såg leksakerna och den lilla plasttraktorn utanför huset.

Det enda som kan glädja mig i denna stund är hoppet om att Denna ickemänniska inte kommer att dömas till psykisk vård utan kommer att sitta isolerad från de andra fångarna resten av sitt liv.

har alltid varit motståndare av hämnden, men nu är det berättigat.

G.E-Online sa...

De har anhållit en 21 årig kille misstänkt för dådet. Chansen att kan döms till psykisk vård borde anses som mycket hög då det är ytterst tveksamt om en frisk människa kan utföra en sådan vansinneshandling. Men jag håller med Deevo i att han borde avrättas.