torsdag, januari 03, 2008

Andra dagens packande

Vi passade på att sova ut i morse. Det var länge sedan jag sov så gott som denna natt. Tyvärr låg Madde vaken halva natten och hade inget annat val än att ta en sömntablett till slut. Trots att vi tog lite sovmorgon har vi hunnit packa en hel del idag. Emelie är här nu och hjälper oss så det är kanon.

Luma har varit rätt cool sedan vi kom tillbaka till Stockholm. Hon är mycket lugnare när de andra hundarna inte är med. Man märker dock tydligt att hon "saknar" sina övriga "flockmedlemmar". Igår kväll fick hon i alla fall leka med grannens hund, Keo. De sprang som galna.

Både jag och Madde saknar Melvin något otroligt och det gäller även de andra hundarna. Melvin blir lyrisk när vi berättar att det kommer en stor lastbil med våra saker på lördag. Enligt mormor har han skött sig mycket bra när vi varit borta. Vår duktiga kille. Pim däremot rusar omkring som en galning så fort han får chansen. Sigbritt har fullt sjå med att få tag i honom när han är ute. Helst ska Pim hålla sig så stilla som möjligt men hur lätt är det med en liten valp. Benet ser i alla fall ut att läka bra. Han har kunnat stödja på det nästan hela tiden skenan suttit på och inga konstigheter har hänt. Peppar, peppar.

Inga kommentarer: