måndag, januari 14, 2008

Underbara nyheter om Pim

Kan berätta att röntgenbilderna på Pims skadade ben inte visade något alls. Man kunde inte ens se att det varit skadat. Pims ben har alltså läkt ihop på ett fantastiskt bra sätt! Skenan kommer dock tas bort en annan dag. Det krävs ett ganska komplicerat ingrepp för att avlägsna den. Men det är ju ingen nackdel att den sitter kvar några dagar till - tvärtoom.

Gissa om vi är glada nu. Detta måste vi fira ikväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp!

Underbart att Pims ben har läkt ihop så bra!!! Vi har hållit alla tummar & tassar för honom! Det är helt otroligt vad djuren är rejält skapade.

Alaja, Tilda o Lessie har lekt för fullt i den härliga snön som kommit de senaste dagarna. Det är så underbart att få följa en valp i dess utveckling, det enda tråkiga är att valptiden går så fort!
Jag är så otroligt glad och tacksam att just jag har fått "äran" att få leva tillsammans med en Taravalp, Alaja är helt fantastiskt rolig att umgås med.

Vi klickar allt från sitt, ligg,inkallning,kontakt till både tass o nostarget. Jag älskar Alajas sätt att "lösa" mina tankar om det perfekta klicket. Hon tar till tassarna när hon inte förstår vad jag vill. Det ska bli så roligt att få klicka lite tasskonster, men först måste vi tragla sitt, ligg som några av de viktigaste "konsterna".

Ha det så gott och var rädda om er!
Varma kramar / Marina, Alaja, Tilda o Lessie i ett snörikt Sollefteå

Anonym sa...

Det var verkligen underbara nyheter!! =)