fredag, januari 11, 2008

Äntligen fredag

Fredagen är här. Hur mycket det nu betyder när man varken pluggar eller jobbar. Då känns alla dagar lika med den skillnaden att ens nära och kära är lediga på helgerna. Idag åker vi nog till svärmor en sväng. Melvin lär bli eld och lågor när han träffar henne igen. Farfar pratade visst med Madde för någon dag sedan och det lät som att han eventuellt var på väg ner till oss. Nu är det ganska långt, över 60 mil. Å andra sidan är han van vid att åka långt eftersom han gjorde det då han bodde i norrland. Vi hoppas att han kommer inom en snar framtid. Melvin pratar mycket om farfar och det finns alltid plats för honom i Melvins garage.

Så till en tråkig standardfras, vilket grått och tråkigt väder vi har idag. Det har både kommit snöblandat regn och ösregnat de senaste dagarna. Solen har man nästan glömt bort att den existerar. Kommer den någonsin att visa sig igen!? Jag tvivlar.

De återstående flyttkartongerna står uppradad i vardagsrummet. Vi har bara ett tiotal kvar vilket känns skönt. Uppackningen har legat i dvala sista dagarna så nu är det hög tid att ta tag i den biten igen. Varje tomkartong vi bär ut i förrådet följs upp med en liten indiandans. Kanske är det därför regnet aldrig vill avta. Vi dansar helt enkelt en regndans.

Innan vi åker till svärmor kanske vi hinner med ett agilitypass, vi får se hur det blir.

Inga kommentarer: