torsdag, januari 10, 2008

Första agilitypasset på GVBK

Det var väldigt länge sedan jag och Kiwi tränade agility. Förhoppningsvis blir det ett pass idag - peppar, peppar. Dessvärre vräker det ner snöblandat regn nu, som om det inte redan var blött nog på planen. Oavsett väder är jag nog ändå tvungen att köra ett pass idag. Madde har bestämt att hon och Luma måste träna idag. Luma blir helt knäpp om hon inte får göra något. Med henne är det viktigt att hon varje dag får jobba för att hon inte ska bli skitjobbig. Kiwi är helt annorlunda då hennes psyke är mycket bättre. Kiwi är lugn och cool även om det går någora dagar mellan träningspassen. Men då ska man veta att hennes uppfödare, Kenne Bencker - avlar på lugna och stabila hundar.

Vi blev väldigt glada när vi igår fick veta av en agilityrepresentant från Gislaved Västbo BK att vi har tillgång till inomhusträning i ett ridhus HELA söndagarna. Det är inte många klubbar som kan erbjuda denna lyx. När vi var medlemmar i Lidingö BK och när vi tränade inomhus fick vi typ 5 minuter var innan det var dags att "lämna banan". Vad hinner man göra på denna korta tid!?

Förhoppningsvis hinner vi även med att valla en liten sväng. Det är dock osäkert om fårbonden tagit in fåren; han sa att han skulle göra det när snön kom. Snön har visserligen kommit men den försvann lika snabbt. Vi ska även fråga honom om vi kan köpa egna får och ha de hos honom. Han har minst sagt plats då han tidigare haft över 100 får; idag har han ett tjugotal.

Inga kommentarer: