fredag, februari 01, 2008

Bland det lägsta jag varit med om

Detta är nog bland det lägsta jag varit med om. Hur kan man straffa en liten grabb på sex år för vad hans pappa är ansvarig för, i detta fallet skyldig pengar till en skidanläggning. När skolklassen är på skidanläggningen och åker slalom får sexåringen åka längdskidor. Han är helt enkelt PORTAD från pisten!!

Mamman har flera gånger försökt få anläggningen att ändra sitt beslut, men vd:n försvarar sig.– Man måste göra rätt för sig, säger han till Östersunds-Posten.Vd:n förstår pojkens besvikelse, men säger att bolaget inte kan hålla på att sponsra enskilda.

Den jävlen straffar ut en person som inte har något med denna skuld att göra. Vad har pappans stackars sexåring med saken att göra?? Hur skulle det se ut om en förälder hade en skuld till ett sjukhus och att de sedan inte skulle ta in min son för vård. Det är fan samma sak!! Denna jävla VD ska skämmas och avsättas som VD. Är det ens lagligt? Låter som diskriminering lång väg. Hoppas han få en anmälan på sig.

Synd att man in artikeln inte får veta vilken skidanläggning det handlar om. Varför skriver inte artikelförfattaren det? Annars är man snabb med att lämna ut namn. Skriv ut namnat på VD:n också.

Läs även mer på Östersundsposten

4 kommentarer:

Anonym sa...

För dom som vill protestera mot denna idioti har jag nu skapat en namninsamling! Skriv på!

http://www.namninsamling.com/skidor

Mvh Christoffer Wallstenius

Anonym sa...

Kan verkligen en sex-åring betala för sig själv? Typiskt en artikel där man bara får reda på en sida av saken.
Det finns alldeles för många i detta land som skor sig på på oss ärliga betalare.

G.E-Online sa...

Du anonym, din kommentar är lite diffus! Vad menar du egentligen? Det kan väl inte vara så att du tycker att en sexåring kan sko sig på oss - i dina ögon ärliga skattebetalare. Eftersom du är anonym så är det väl som jag misstänker.

Anonym sa...

Blir inte någon större svårighet att bojkotta det, då det verkar vara en liten anläggning nånstans ute i vichan. Det var nämligen inte svårt att lista ut vilken det gäller, all info fanns ju i artiklarna. Gäller bara att använda sina grå små celler och följa ledtrådarna:

Aftonbladet berättar att nyheten kommer från Östersunds Posten. Alltså dit:

Enligt Östersundsposten är nyheten från Sveg:
http://www.op.se/parser.php?level1=157&level2=701&id=873858

Sen är det bara att söka på Google hur många skidanläggningar det finns i Sveg. Hittar en massa länkar som alla pekar mot en och samma skidanläggning. Verkar alltså finnas, överraskning, överaskning, endast en skidanläggning i lilla Sveg. Ni får söka själva, men exempelvis Härjedalens tursitportal listar upp alla skidanläggningar i Härjedalen. lista själva ut vilken av dessa som finns i Sveg:
http://www.herjedalen.se/turism/vintern2008/skidanlaggningar.4.c1429c10113b46e5a8000142.html


:)