måndag, november 20, 2006

Ericsson försvunnen - igen!


Då var det dags igen; Ericsson är försvunnen! Jag vet inte för vilken gång i ordningen. Hon försvann när vi var ute sista gången för kvällen. Vi brukar ha henne kopplad vid den här tiden eftersom hon verkar ha blivit senil på gamla dar. Nu var jag lite slarvig och lät henne vara lös, och så händer det som inte får hända. Madde tog bilen och åkte nedanför berget och tittade om hon ramlat ner på samma klippavsats som förra gången. Hon kunde inte se att Ericsson var på avsatsen och tur det fast hon tyckte sig höra ett ljud långt, långt borta. Det var dock svårt att lokalisera på grund av all trafik på värmdöleden. Nu är Madde på väg hem, det finns inte så mycket annat att göra än vänta in henne och vi måste ringa till polisen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur går det med Ericsson? Har ni hittat henne än?

Veronicas kurs var bra. Hela kursen gick ju ut handling och framförbyten (vilket är felix och min stora svaghet). Så vi har fått många förslag på hur vi ska träna :)

G.E-Online sa...

Lisa:
Ericsson är välbehållen. Kl halv åtta imorse ringde grannen på dörren samtidigt som Ericsson sprang in. Mer om detta i bloggen.