tisdag, november 28, 2006

Hemresa, barngudstjänst, lunch och rävjakt

Tråkigt nog åkte pappa hem idag. Jag skjutsade honom till bussen och det kändes riktigt ledsamt när jag lämnade honom där. Han har varit helt underbar mot Melvin under den tid han varit hos oss. Dessutom är han väldigt hjälpsam med allt vad det nu innebär. Min pappa är en klippa. Synd att det är så himla långt mellan oss.


Idag har Melvin och Madde även varit på barngudstjänst på Östermalm. Vår kompis Pia som är präst i Hedvig Eleonoras församling ringde tidigt i morse och berättade om detta. Melvin hade haft jättekul i kyrkan och farit omkring som ett litet yrväder. Det är jättekul att han får träffa andra barn lite då och då. Fast han hade egentlien inte brytt sig så mycket om de andra barnen. Han gick på egna äventyr.

Senare på dagen åkte vi till Nacka Forum och käkade lunch tillsammans med Enrika, Janne och Fredde. Ericsson drog efter en räv när vi var på Kvarnholmen. Som tur är kom hon tillbaka ganska så snart. Kanske var det Tara som fångade in henne, hon rusade nämligen upp i skogen och det verkade som att hon fick stopp på Ericssons rävjakt.

Inga kommentarer: