söndag, juli 22, 2007

Emigrerar snart

Vad är det som händer? Håller alla på att bli spritt språngande galna!? Madde fick ett telefonsamtal där diverse saker avslöjades. Jag blev så jävla förbannad och har svårt att hålla tyst om vad som sades.

Vi funderar på att emigrera till en annan planet, i ett annat solsystem.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej det är väl bara att hänga ut dom så folk vet vilka som är ens vänner! Så man vet vilka man ska akta sig att umgås med *häls* uffe med Dex Eros!!!!!!!!!

G.E-Online sa...

Egentligen borde man göra det, fast ändå undviker man att göra just detta. Vad denna post handlar om rör en vän till oss.

Anonym sa...

Denna person det berör vet ändå om det. Må du brinna i helvete för vad du ställt till med för både oss och andra.

Anonym sa...

"Må du brinna i helvetet"? Vad är det för sjukt rolig kommentar?! Låter som om du fått Usama bin Laden rakt in i din blogg Göran. Hahaha. Skit i det kräket och lev och blogga.

Det var jag som var så sur när jag inte tyckte att du hjälpte Madde med bröllopet, men nu har jag reviderat min uppfattning om er lilla familj. Ni verkar ha det så bra ihop, vara så bra ihop och jag tycker att ni verkar råka ut för oförtjänt mycket dåligheter. Dessutom tycker jag inte alls att Madde ska känna sig dum när det gäller tävlandet. Hon verkar vara hur bra som helst. Man kan inte alltid vara på topp, så är det bara.