onsdag, maj 16, 2007

Ambivalent över bilval

Den som säger att det är lätt att hitta en bil vet inte vad de snackar om. Speciellt om man har fyra hundar, ett barn och ett kräset fruntimmer! Vi har hittat några modeller som vi väljer mellan men det är fortfarande oklart vad det blir. Vi passade även på att plocka ut foder från en gigantiskt djurbutik i Bromma. Där träffade vi även en agilitymänniska - tyvärr vet jag inte vad hon heter men trevlig var hon. Efter en god pizza som fyllde på våra fettdepåer åkte vi till ett mysigt ställe och släppte djuren. Tara sprang som vanligt som en tok till vattnet och de andra var inte långt efter. Det som överraskade oss mest var att Luma faktiskt med glädje hoppade i vattnet och hon även kunde simma. Hon var helt galen i vatten så hon lär säkert haka på de andra i sommar när de simmar runt.

Jonna kom hit idag och kommer stanna tills på onsdag. Melvin blev jätteglad och de har lekt på Magazinet idag, ett nytt ställe i Sickla där det fanns en massa roliga lekhörnor för barn.

Imorgon blir det kanske agilityträning....vet inte vad jag kan skriva mer om detta här. Väljer att inte skriva nåt alls! *blink*

4 kommentarer:

Eros & Dex sa...

Agilityträning i morgon.... Hmm... hör av er. Vi är hemma i stan och lediga :)

G.E-Online sa...

Agilityträning var egentligen fel ordval - det ska snarare vara en miniagilitykurs! ;)

Eros & Dex sa...

att gå kurs är alltid skoj, både minismå och större :) Hoppas ni kommer iväg då :)

Anonym sa...

Det var med största sannolikhet Malin Röste ni träffade, hon jobbar där. ;) (http://fortare.se)