onsdag, maj 30, 2007

Satanister in my ass!

Werewolf Legion - vilket fånigt namn! Det borde inte ta lång tid att bryta ner denna lilla skara idioter. Det känns som en fånig film när man läser denna artikel i DN. Lägg ner ni som håller på med detta, fattar ni inte hur fåniga ni är.

Amen!

3 kommentarer:

rex sa...

WL var förvisso ett fånigt namn men hur många namn på små myspysiga sammanslutningar är inte fåniga egentligen? Vad gäller tiden för ett "nedbrytande" av MLO råder det nog delade meningar om, men "vi" kan vara glada över att de i jämförelse med flertalet andra grupperingar är tämligen beskedliga och harmlösa. Så länge de får skapa sitt luciferianska kosmoskaos i fred så kröker de inte många hårstrån. ; )

G.E-Online sa...

Ja, låt de vara ifred, så länge de låter oss vara ifred vill säga. ;)

Anonym sa...

"skara idioter" skulle inte tro det va .. De är de bästa och deras hjärtan är gjorda av guld..Vad skulle världen vara utan dem, jo det skulle vara skiiiit.. Polisen tror verkligen att de ska kunna splittra dem men LYCKA till säger jag bara, WL vet vad de gör även om de åker in i fängelset.. Belive me.. Stop talking bullshit... I LOVE THE WEREWOLF LEGION ...