onsdag, maj 16, 2007

Uppförstorat!

Är det inte dags att lägga ner häxjakten på Lars Danielsson nu? Vad han än har sagt så är det inte hans fel att det svepte en jättevåg in över bl.a Thailand. Det finns väl andra saker media kan rikta sina blickar mot.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Som vanligt. Vänstern gör något fel så tysta ner det. Högern gör minsta grej och det ska ältas i evigheter.
För en gångs skull kanske vänstern får smaka på sin egen medicin.

Anonym sa...

det är inte hans fel att vågen kom, men han ska stå för sitt agerande och att en stats representant ljuger är en allvarlig sak.

Anonym sa...

Det är inte media som har förstorat upp detta. Visst har det tagit löjligt stora proportioner men, det är endast därför att Danielsson envist har vägrat att berätta vad han verkligen gjorde och undvikit sanningen. OM han tidigt hade sagt - "jag kunde inte förstå att katastrofen hade den omfattning den hade och jag firade jul med familjen. En missbedömning gjorde att jag inte läste min mail och jag åkte inte in på kontoret förens på eftermiddagen". DÅ, hade häxjakten slutat och sanningen hade kommit fram.

Anonym sa...

Visst, det är inte hans fel men det är inte ok att en folkvald politiker ljuger oss rakt upp i ansiktet, någon gång får det vara nog och då får de ta sitt ansvar!

Jonas Wiberg sa...

Ja varför ska sanningen fram? Tycker att dessa häxjakter ska läggas ner, jag menar vad har han gjort egentligen? Ljugit för KU för att skydda sin statsminister, vad är väl det i jämförelse med att rasistiska tillmälen står kvar i ett par dagar i kommentarfältet på en bligg?

[ironi slut]

Danielsson ska kläs av inför svenska folket och hans delaktighet i denna mörkläggning ska dras fram i ljuset. När staten ljuger för svenska folket är det en allvarlig händelse, när en statsminister kallar landets högsta granskande organ för en politiserad häxjakt och förkastar dess trovärdighet är det extra allvarligt.

G.E-Online sa...

Sanningen har ju redan kommit fram, vi vet att karln har ljugit. Men det är så typiskt Sverige. Allt ska ältas, hur länge som helst. Vad finns det mer att säga? Han står redan med huvud under marken!