tisdag, maj 22, 2007

"Fega" tonåringar misshandlade handikappad

Två svenska tonåringar har erkänt att de misshandlat en handikappad yngling i Spanien. Deras bortförklaringar går inte av för hackor! De trodde att den handikappade killen var drogad och blev rädda när han började bita dem. Därför knuffade de omkull honom. Man kan fråga sig varför de försökta råna honom i sådana fall. Nu får man inte exakt veta vad som hände men om det förhåller sig så att de enbart knuffade omkull honom, då är det överdrivet att de ska sitta i fängelse. Om de däremot även försökte råna honom, då ska de absolut sitta inne några månader.

De bad om att få sitta av straffet i svenskt fängelse med domstolen avslog deras begäran. Hur långt fängelsestraff de fick framgår inte på sajten: www.laverdad.es

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Nu får man inte exakt veta vad som hände men om det förhåller sig så att de enbart knuffade omkull honon, då är det överdrivet att de ska sitta i fängelse."

Varför tycker du att fängelsestraff är överdrivet för rån? Det är en fruktansvärd upplevelse när någon aggressivt och handgripligen tar tar din egendom.

G.E-Online sa...

Anonym!
Jag tycker inte att fängelsestraff är överdrivet för rån. Om du läser det jag skrev så står det: "om det förhåller sig så att de enbart knuffade omkull honom, då är det överdrivet att de ska sitta i fängelse." Läs vad man skriver innan du drar förhastade slutsatser! Ha en trevlig dag.

fakta sa...

Så länge man inte vet exakt vad som hänt, och upprinnelsen till det hela så kanske det är bäst att inte fortsätta sprida falsk information kryddat med egna värderingar?